dijous, 15 de març del 2012

Com dir-nos més germà i germana
si hem fet, plegats, el nostre dol?

Aquests dos versos pertanyen al poema Desolació de Josep Carner.
Aquest fragment descriu la importància que té un germà o una germana, perquè amb ells/elles és amb qui realment passes uns bons i uns mals moments encara que a la vista dels altres pareixi que no l'estimes. Perquè un germà/germana no ho canviaría per res.

5 comentaris:

  1. M'agrada la teva reflecció, ja que com tu dius un germà o una germana es per a tota la vida i igual que els nostres pares estaran sempre amb nosaltres en els bons moments per alegrar-se amb nosaltres i en els dolents per donar-nos forçes.
    Bona elecció!

    ResponElimina
  2. Molt bona reflexió, Oriol. Encara que a la vista dels altres sembli que els germans s'odien, en el nostre interior sabem quant els estimem en realitat.

    ResponElimina
  3. El dol i la pena, un motiu intens de creació literària. I de Carner, l'anomenat "príncep dels poetes"!

    ResponElimina
  4. Molt bona reflexió, Oriol. Encara que a la vista dels altres sembli que els germans s'odien, en el nostre interior sabem quant els estimem en realitat.

    ResponElimina
  5. Un germà, mai en qualsevol lloc del món trobaràs una persona com ell. I es veritat que potser a la vista del altres no ho sembli, però des de dins nostre sabem que els estimem, i molt. M'agrada la teva opinió!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.